Miracle

Tretmani lica

USLUGA

Tretmani lica

Izaberite pravi tretman za vaše lice

Tretmani lica

HIGIJENSKI TRETMAN LICA

Higijenski tretman je prvi I osnovni tretman nege lica I podrazumeva dubinsko čišćenje kože, prilikom kojeg se odstranjuje sloj mrvih ćelija na licu I otklanja nečistoća nagomilana u porama.Tretman podrazumeva mehanički piling, masažu, limfnu drenažu lica, vrata, dekoltea,  dezinfekciju, nakon koje sledi aplikovanje maske I na kraju kreme prilagođene tipu vase kože .

KISEONIK TERAPIJA-JET PEEL

Kiseonik je tretman koji zateže I osvežava, povećava čvrstinu I elastičnost kože,smanjuje iritacije,deluje na ožiljke, poboljšava balans kože I hidriranost, otvara pore I deluje protiv upala I bakterija.

Nakon tretmana koža izgleda čistije, sjajnije ,jedrije , čime se postiže tzv.holivudski sjaj.

FITOPILING

Fitopiling je terapeutski biljni piling koji deluje na sve slojeve epiderma.

Preporučuje se u tretiranju akni, ožiljaka od bubuljica , fleka, hiperpigmentacija, masne kože I proširenim porama, zrele kože koja traži anti age tretman.

MIKRODERMOABRAZIJA

Ovaj tretman se  bazira na česticama kristala I dijamanata koji služe za eksfolijaciju.

Što znači da se koža tretira, ali da ne ostaje bez čitavog svog površinskog sloja.

Tretman se preporučuje svima. Ukoliko imate problematičnu kožu, grubu teksturu kože,bore,oštećenja od sunca, nečistu ili dehidriranu kožu, mikrodermoabrazija je za vas.

Radiotalasni lifting lica

Najpopularniji nehiruški I neinvazivni lifting za opuštenu kožu

Radiotalasni lifting je idealan za one koji žele da zategnu I učvrste kožu lica I vrata.

Kako deluje?

Raditalasima se zagreva srednji sloj kože u kojem se nalaze kolagen I elastin, elastična vlakna koja daju čvrstinu koži.

Na to zagrevanje koža reaguje pokretanjem procesa obnavljanja elastičnih vlakana.

Biološki tretman lica

Biološki tretman lica ima hranjivo I antioksidativno dejstvo.

Njime se znatno usporava process starenja kože. Biološki tretmani se baziraju na primeni preparata koji imaju visoku koncentraciju voćnih kiselina I hijalurona. Njime se znatno usporava process starenja kože.

Biološki tretman lica ima hranjivo I antioksidativno dejstvo. Biološki tretmani se baziraju na primeni preparata koji imaju visoku koncentraciju voćnih kiselina i hijalurona. Biološki tretman lica podrazumeva, pre svega, piling lica, prilikom čega se uklanjaju mrtve ćelije kože. Potom se na lice nanosi preparat koji revitalizuje i pospešuje strukturu kože. Ovaj tretman podrazumeva čišćenje, hranjenje i hidriranje kože.

Tretman je namenjen svim tipovima kože, a posebno zreloj, umornoj i suvoj koži, kao i koži oštećenoj suncem. Ova vrsta tretmana je namenjena svim osobama koje žele da svojoj koži pruže sjajnu negu, povrate svežinu i jedrinu lica.

Galerija:

Odaberite tretman po svojoj meri

LJUBAZNO OSOBLJE IZ NASEG SALONA CE VAM POMOCI DA ODABERETE TERMINU SKLADU SA VASIM OBAVEZAMA!