Miracle

Trajna Šminka

USLUGA

Trajna Šminka

Trajna šminka ili parmanent makeup već godinama unazad zauzima važno mesto u beauty industriji.

Trajna šminka obrva se preporučuje ženama koje su zbog nepravilnog čupanja dlačica dovele do trajnog oštećenja korena dlake pa im obrve ne rastu na određenim mestima, osobama sa kratkim, tankim ili retkim obrvama, ženama koje svakodnevno popunjavaju svoje obrve olovkom, osobama koje nisu zadovoljne oblikom svojih prirodnih obrva, koje imaju vidljivu asimetriju ili potpuni nedostatak obrva usled bolesti.

Razlika između japanske metode iscrtavanja obrva i trajne šminke (senčenja) obrva?

Japanska metoda ili microblading je ručno iscrtavanja obrva metodom dlačica po dlačica. To je postupak kojim se pomoću posebnih „mikro oštrica“ vrši fino nanošenje pigmenta na površinskom sloju dermisa i na taj način vrši iscrtavanje dlačica između vaših prirodnih dlaka, kako bi obrve delovale potpuno prirodno.


Za razliku od japanske metode iscrtavanja obrva, trajna šminka (senčenje) obrva podrazumeva korišćenje mašinice za iscrtavanje (senčenje) obrva i to tako da se ispod postojećih dlaka iscrtavaju obrve kao senka kako bi obrve izgledale kao da su dopunjene olovkom (gustina, dužina), ali trajno. Boja koja se koristi kod trajne šminke obrva može da bude jaka i gusta ili slaba (blago senčenje), u zavisnosti od želje klijenta.

Trajna šminka kapaka

Trajna šminka kapaka podrazumeva iscrtavanje trajnog ajlajnera na gornjem kapku.

Klijenti mogu da biraju između klasičnog i tzv. soft izgleda, u zavisnosti od toga šta više odgovara obliku njihovog oka i kapka. Klasičan stil predstavlja izvlačenje jasno definisane linije, u željenoj debljini, dok “soft” princip ostavlja efekat senčenja, kao da ste dodali i malo senke i ublažili oštrinu samog ajlajnera.

Trajna šminka usana

Trajna šminka usana predstavlja savršenu, bezbolnu matodu uz pomoć koje ćete postići uvek lep i zavodljiv izgled svojih usana. Ukoliko su  vaše usne  bez izraženih linija, a vi želite da korigujete njihov oblik i boju ,  trajna šminka usana je kao stvorena za Vas!!!

Ovo je takođe vrlo dragocena procedura za kamufliranje potencijalnih ožiljaka, opekotina, odstupanja pigmentacije kože, ispravljanja nekih nepravilnosti ili se koristi za dodatno poboljšanje podmlađivanja usana i lica i kod postoperativnog tretmana.

Galerija:

Odaberite tretman po svojoj meri

LJUBAZNO OSOBLJE IZ NASEG SALONA CE VAM POMOCI DA ODABERETE TERMINU SKLADU SA VASIM OBAVEZAMA!