Relax masaža

Relax masaža je blaga ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma. Ima za cilj negovanje tela, a služi i za prevenciju stresa i umora, kao i relaksaciju mišića. Odlučite se za opuštajuću masažu celog tela ili masažu leđa i rasteretite se negativne energije i neprijatnih bolova u mišićima.

 

Masaža vulkanskim kamenjem

Masaža vulkanskim kamenjem pomaže u opuštanju mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni sistem. Takođe, vruće kamenje umiruje bolove u leđima, olakšava hroničan bol u slučaju fibromialgije, artritisa, sindroma karpalnog tunela i drugih hroničnih tegoba. Toplota kamenja pozitivno deluje na zglobove, povećava njigovu fleksibilnost, olakšava kretanje i smanjuje bol i grčeve u mišićima.

 

Masaža himalajskim solima

Himalajska so se smatra najčistijim elementom na svetu, jer je nastala u netaknutom delu prirode u dubinama praokeana i pećina ispod drevnih Himalaja. U sebi sadrže 84 prirodna minerala i elementa, a jedinstvena molekularna struktura kombinuje natrijum, kalcijum, magnezijum i gvožđe, koji zajedno čine savršenu kombinaciju za Vaše telo i kožu. Tehnika masaže himalajskim solima obuhvata i blagi piling kože, jer se toplim grumenjem utrljavaju minerali i mikroelementi u kožu i čine je mekom i glatkom, a ujedno i pospešuje cirkulaciju i umanjuje bolove u mišićima.

 

Antistres masaža

Antistres masaža predstavlja kombinaciju terapeutske masaže i relaks masaže. Uz specijalne mirisne note, opuštajuću muziku i prijatan ambijent, oslobodite se svakodnevnog stresa i napetosti, rešite se problema nesanice i poboljšajte rad imunološkog sistema.

 

Kraljevska masaža

Priuštite sebi kraljevski tretman! Opustite se i uživajte dok dva para ruku naših masera istovremeno brinu o vašem telu i mišićima.

 

Masaža za trudnice

Blaga i opuštajuća masaža imaće pozitivno dejstvo kako na Vas i Vaše telo, tako i na novi život koji raste u Vama. Benefiti ove maseže jesu sledeći: oslobađanje od bolova u vratu, ramenima i leđima, smanjenje stresa i anksioznosti, fizička i mentalna relaksacija, poboljšan san, uklanjanje ili smanjenje otoka oko stopala, zglobova i lica, obnavljanje suve kože uz pomoć ulja koje se koristi tokom masaže.

 

Anticelulit masaža

Dočekajte leto bez celulita, krenite na vreme sa anticelulit masažom. Glavni cilj ove masaže jeste rastresanje kože i potkožnog tkiva, pojačavanje cirkulacije i zagrevanje. Uz sve to, postiže se i određena doza relaksacije. Anticelulit masaže se radi u kombinaciji sa kavitacijom i lipolaserom.

 

Maderoterapija

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže koji se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama. U osnovi ove tehnike je simulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv celulita na nogama i bedrima. Preporučuju se najmanje dve serije od po 10 tretmana, a rezultati su vidljivi već posle prvih par tretmana. Pored estetskog efekta, maderoterapija pruža i detoksikaciju i relaksaciju čitavog organizma.

 

Kavitacija

Kavitacija predstavlja neinvazivnu, bezbolnu i efikasnu metodu redukcije lokalizovanih masnih naslaga, što direktno rezultira smanjenjem obima regija na koje se deluje. Niskofrekventni ultrazvučni talasi razbijaju masne ćelije, bez oštećenja okolnog tkiva. Razbijanjem membrane masnih ćelija dolazi do oslobađanja masnoća u obliku triglicerida u međućelijski prostor i njihovog eliminisanja putem limfnog sistema i jetre.

 

Radiotalasno zatezanje tela

Radiotalasno zatezanje tela je nehirurška, neagresivna, a izuzetno efikasna metoda zatezanja kože tela. Predstavlja kontrolisano zagrevanje tkiva, što podstiče kaskadnu reakciju stvaranja novog i jačanje postojećeg kolagena. Istovremeno dolazi do ubrzavanja cirkulacije i bolje oksigenacije tkiva tretirane regije.

 

Lipo laser

Lipo laser je još jedan od neinvazivnih metoda smanjenja masnih naslaga, detoksikaciju i oblikovanje figure. Laserska energija bezbedno prodire u kožu na određenoj talasnoj dužini, ciljajući samo masno tkivo ćelija i oslobađajući slobodne masne kiseline, vodu i glicerol. Lasersko oblikovanje tela omogućava svu efikasnost liposukcije bez operacije, bola i dugog oporavka.

 

 

Tretmani tela

 

 

Detox Ritual

Ovaj tretman podstiče mikrocirkulaciju i izbacivanje toksina iz međućelijskog prostora, čime se ubrzava krvotok i limfotok. Cilj tretmana je pre svega detoksikacija tela, zatim tretiranje vodenog celulita, ubrzavanje metabolizma i pripremanje tela za druge tretmane.

 

Express Slimming

Kako i samo ime kaže, ovaj tretman se koristi za brzo smanjenje masnih naslaga na koži. Ono što je karakteristično za tretman jeste da se preporučuje i muškarcima. Broj tretmana je individualan,  a kao rezultat javalja se smanjenje masnih naslaga 3-4 cm po tretmanu.

 

Tripple Action

Ova vrsta tretmana je kreirana za osobe koje imaju problema sa kombinovanim celulitom (tkivo sa edemoadipoznim fibroznim celulitom sa prisustvom celulitisa). Cilj tretmana je omekšavanje fibroznog celulita, njegova razgradnja i smanjenje vidljivosti celulita.

 

Skin Perfection

Ukoliko imate problema sa opuštenom kožom, Skin Perfection tretman je rešenje za Vas. Ovim tretmanom se učvršćuje koža tela, višak kože se vidno smanjuje, vezivna vlakna se ojačavaju i reguliše se arhitektonika tkiva.

Leave a Reply